Belépés, Regisztráció


Felhasználó:
Jelszó:

 
 
Üdvözlés

szep.png

 szep.png szepmulat.png

Üdvözlünk minden kedves zeneszerető hallgatót oldalunkon.

A rádiót azok kedvéért hoztuk létre, akik Magyarországon, illetve határainkon kívül élnek.

Ha Magyar vagy és szereted a zenét, látogass el hozzánk! Várunk szeretettel!
Zenei repertoárunk a 70.-es 80.-as 90.-es évek legkedveltebb magyar és külföldi slágerei.

Rádiónk Tagja a
Szabadrádiók Magyarországi Szervezetének.

Figyelem: Megjelent a rádió falinaptára.Töltsd le és nyomtasd ki.

Várjuk olyan vállalkozó szellemű hölgyek és urak jelentkezését, akik szeretnének műsorvezetők lenni.
Jelentkezz a Nosztalgia rádióba.
Elvárások.
Legalább 512 kb/s feltöltési sebességű internet, számítógép ismeret, jó beszédkészség.
Ha ki szeretnéd próbálni mit tudsz,
jelentkezz te is oldalunkon,
a jelentkezési lap kitöltésével!

hangok.gif

Nosztalgia Rádió - MyOnlineRadio.hu
 
 
 
 
 
Hallgatás

A lejátszó autómatikusan indul. Gépre telepített lejátszón az alábbi linket másold be:

Főadás: http://137.74.85.85:7230/live.mp3

Mulatós: http://137.74.85.85:7230/mulatos.mp3

Instrumental (időszakos):

Radio Hongrie – Applications Android sur Google Play


A műsor az Online média boxban is hallgatható mobiltelefonról
Nosztalgia
Listen on Online Radio Box
Mulatós csatorna
Listen on Online Radio Box

 
 
 
 
 
Rádió chat

Kedves drága hallgatóink. A chet oldalunk megújult. Kísérletileg itt tudunk beszélgetni a jövőben.

Bejelentkezés többféle közösségi portál profilotokkal lehetséges. Nem kell a rádió weboldalán feleslegesen regisztrálni. Jó szórakozást kívánunk.

 
 
 
 
 
Sztárportré 2019.23-24.heti adása Pataki zita

A Sztárportréban kétrészes beszélgetés Pataki Zitával!

 2019 június 8. és 15.

Kifutunk az időből?
Jön a baba?

Pataki Zita a Sztárportréban!

PatakiZita1.jpg"Azért csináltuk a férjemmel az Utolsó lombik című video sorozatot, mert segíteni szeretnénk. Amikor egészséges huszonévesek vagy harmincévesek szeretnének babát, várják hogy majd talán ebben a hónapban sikerül, és nem jön, már az is nagyon nehéz.

Azok a hölgyek, akik egyetemre mennek, 23-24 évesek mire végeznek, és ha szakvizsgáznak, akkor még több év elmegy. Ezután indul a küzdelem azért, hogy legyen egy jó lakás, munkahely, és ha utána végre megtalálod a társad, akkor nála is ugyanez a helyzet. Vársz, hogy majd eljön a megfelelő pillanat, és közben telik az idő. 

PatakiZita2.jpgNagy felelőssége van a szülőknek, akiknek huszonéves gyermekeik vannak. Beszélgessenek a jövőről! Szeretnél-e kisfiam családot? Milyen legyen az a feleség? 

Egy nő életében egy gyermek teljesen megváltoztatja az élete addigi folyását. A nőnek nagyon biztosnak kell lennie a férfiban. És akkor most már a férfiakról beszélünk: mennyire határozottak, és mennyire akarnak huszonévesen családot?

2PatakiZita1.jpgElsősorban azért mégiscsak a férfi lesz a családfenntartó, a nőnek nagyon nagy biztonságra van szüksége. Nagyon sok nő ezt keresi a férfiakban: el tud-e majd engem, bennünket tartani? Amikor harmincas korúak találkoznak, ott a férfinak már komoly felelőssége van: ha nem gondolja komolyan azzal a harmincas nővel, akkor engedje el. 

35 fölött radikálisan visszaesik egy nő termékenysége. Ma Magyarországon ha egy nő betölti a 38-at, azonnal mehet lombikra, és a kora miatt előre is veszik.""A megosztott öröm dupla öröm, a megosztott bánat fele bánat. Ha 1 év próbálkozás után kimondják, hogy meddő a pár, akkor el kell menni tanácsadóhoz-pszichológushoz, mert nagyon sokat tud segíteni.
2PatakiZita2.jpg5 államilag támogatott lombik eljárás van. Ha valakinek van energiája, pénze és ideje, akkor többnyire mindet kihasználja. Bár van, amikor már a második után feladják, és inkább örökbe fogadnak, mert tényleg megterhelő tud lenni a szervezet számára. A hormonok nagyon erősen befolyásolják az életünket. Nálam még a nyolcadik-kilencedik lombikozásnál is volt olyan, hogy kikeltem magamból, és ezt nagyon nehéz kezelni - főleg egy érzékenyebb férfinak.
Aki lombikozik, jó, ha nem titkolja:

Ne legyen szégyenérzet, ne érezze magát senki selejtnek, mert a lombik amúgy is egy nagyon kényes terület. Ha nincs támogatás, és tabu van körülötte, akkor még nehezebb, és lehet, hogy ez szüli a sikertelenséget. Ezért is jó, ha vannak segítők, ha van, aki támogat bennünket - barátok vagy a család.
Búcsú:
Nekem nem csak a lombikozástól kellett elköszönnöm, nem csak a meg nem született gyermekemtől, hanem attól is, hogy biológiailag saját gyermekem legyen. Egy életet elveszítettünk, és mivel én a nagyon rövid kis életében is beszéltem hozzá, énekeltem neki, ezért úgy éreztem, hogy akkor a halálában is el kell tőle köszönnöm. Nagyon fontos az érzelmek megélése. Van az a mondás, hogy a megosztott öröm dupla öröm, a megosztott bánat fele bánat.
A legnagyobb kaland az életben, ha látod magadból és a szerelmedből az életet. Nekem ez csak álom szintig jutott az életemben, de legalább álmaimban azért valóban játszom a gyermekemmel."

Forrás: https://sztarportre.hu/Írta Garfy on szombat 08 június 2019 - 13:51:49 |   |  Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
 
 
 

 
 
Kapcsolat

E-mail: radio.nosztalgia@gmail.com vagy kapcsolat@nosztalgiaradio.eu
Tel.: +36-30/910-7003
Skype: nosztalgiakivansag
Artisjus:W/001422/2019
code39_001422_2019.jpg
A weboldal sütiket használ a felhasználói élmények érdekében. A következő belépéshez a gyorsabb beérkezés és a bejelentkezés biztosíítása érdekében. A weboldalon a regisztrált felhasznállók adatait nem adjuk át halmadik személy részére. Kérjük a regisztráló felhasználóinkat, hogy a regisztráció során ne adjanak meg semmilyen adatot magukról.
 
 
 
 

Oldal létrehozási idő: 0.0893 másodperc, 0.0292 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 27. Memória használat: 1,992kb