Hír: Sztárportré 41. heti adása
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
vasárnap 07 október 2018 - 14:23:01


Szentpéteri Csilla:

 

"Egyszer valaki megfogalmazta velem kapcsolatban, hogy ösztönösen tudatos, vagy tudatosan ösztönös vagyok.

SzentpeteriCsilla1.jpgA szüleim mindketten nagyon határozottak és céltudatosak voltak mindig, ezt láttam otthon, de én inkább emocionális lény vagyok. Lehet, hogy néha védekezésképp vagyok túl határozott, vagy túl erősnek tűnő, mert nem szeretnék erőtlennek, vagy védtelennek látszani. Nem szeretem ha látják az emberek a kudarcaimat, mert jómagam sem szeretem. Kevés volt az életemben, de azok nagy kudarcok voltak.

SzentpeteriCsilla2.jpgAzt szeretem, ha az emberek jókedvűnek látnak, mediterrán alkatnak, és ha azt mondják, hogy jó ránézni erre a nőre, mert nevet, pozitív a kisugárzása, vagy mert olyan erős, és szereti az életet. Én ezzel szeretnék példát mutatni, és a zenéimből is leginkább ez sugárzik.

Mondták már, hogy a hajam szála is porzik a dinamizmustól a színpadon, ugyanakkor pont a koncerteken láthatják az emberek a filozofikus arcomat, a vágyakozót, vagy a titokzatos Csillát, mert ott mesélek is ezekről."

A műsor Szombaton délután hallgatható és a művésznő felvételeivel.
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.103 )Oldal létrehozási idő: 0.0440 másodperc, 0.0126 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 16. Memória használat: 1,640kb