Hír: Sztárportré 49. heti adása
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
vasárnap 02 december 2018 - 19:28:06


Idén is volt, januárban ismét lesz!

GalvolgyiJanos1.jpgGálvölgyi János: "Az első emlékem a Táncdalfesztivállal kapcsolatban: Azt hiszem 1966 nyara volt, amikor mentem haza, és az 5-ös buszra valahol a Városligetnél felszállt egy gyönyörű szép fiatalember - marha elegáns volt, szürke öltönyben, a haja belőve. Leszállt a Madách Színháznál, ezután én hazamentem, bekapcsoltuk a tévét, néztük a Táncdalfesztivált, és egyszer csak megláttam azt a fiatalembert, akivel együtt utaztam a buszon - úgy hívták hogy Szécsi Pál.

GalvolgyiJanos2.jpg1968 volt, amikor én a Ki mit tud?-on mint parodista vettem részt, és ezután rengeteget léptem fel, több mint három évig ugyanezekkel a csoda emberekkel."

Táncdalfesztivál az Arénában!

A műsorvezető páros, a tavaly nagy lelkesedést kiváltó, és 12.000 embert megnevettető Gálvölgyi János és Koltai Róbert lesz. Gálvölgyi János elmondta: Idén nekem ott volt a két lányom, akik nem kiskorúak már, és minden számot ismertek. Minden szám sláger volt.
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.121 )Oldal létrehozási idő: 0.0875 másodperc, 0.0166 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 15. Memória használat: 1,550kb