Hír: Sztárportré 51. heti adása
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
szombat 15 december 2018 - 17:54:03


Üzleti és magánélet, zenei és életút: Leltár a Sztárportréban!

 

KecskesTiborKefir1.jpgKecskés Tibor Kefir: "Érzékeny ember vagyok, de nem mutatom, úgyhogy nem sokan veszik észre. Ha valami jól esik, azt sem tudom igazán kimutatni. Ezért van az, hogy például nem szeretek ajándékot kapni, mert zavarba jövök tőle. Egy mosoly nem hagyja el az arcomat, ha örülök akkor sem. 

 

KecskesTiborKefir2.jpgNővérem szerint még nem vagyok felkészülve az apaságra, de én szerintem igen. Nagyon vágyom arra, hogy legyen, akit magam elé helyezhetek, aki fontosabb mint én, és lehet vele foglalkozni reggeltől estig, mert most már lassan 40 éve csak magammal foglalkozom."

 

A zeneszerző, előadó elmondta egyáltalán nem fél a változástól, amit egy gyermek érkezése hozhat az életben. Az utóbbi években a dalok is sorban születtek, legutóbb az Elmúlt már című, amelynek klipjében Kefir a szerelmével, Mariannal együtt szerepel.

 
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.124 )Oldal létrehozási idő: 0.0424 másodperc, 0.0171 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 16. Memória használat: 1,639kb