Hír: Sztárportré 52. heti adása
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
hétfő 24 december 2018 - 07:34:11


Nagy utazás - Batang felé - Sose halunk meg

 

KoltaiRobert1.jpgKoltai Róbert a Sztárportréban beszélt a Batang felé című darabról: "A darab nem egyszerűen az öregedésről szól, hanem tulajdonképpen út a demencia felé. A darab elején az egyik főszereplő még tud intézni mindenféle dogot, de a darab végére elérünk oda, hogy már csak az álmaiban él, és azokba kapaszkodik. A darabot Gaál Ildi rendező találta, az ő ötlete volt, hogy csináljuk meg, és nagyszerűen meg is rendezte. Fura, hogy pont a az életből kikopni készülő figurát játszom, akinek bizony tényleg küzdelem a koncentráció."

KoltaiRobert2.jpgMegjelent a Sose Halok meg? című könyv, kérdőjellel a végén. Egyenlőre nem érzem, hogy vége lenne - mondta Koltai Róbert. Hangilag, képileg felújításra került a Sose halunk meg című film:

"Szinte beleborzongok, ha arra gondolok, hogy mi lett volna, ha ez a digitalizálás meg lett volna már akkor, amikor az Oscar-díjért mentünk. Csupa jó kritikát kapott így is a film, még a mono hangzás ellenére is. Így is megvette az amerikai HBO, és sokszor vetítették Amerikában."

Januárban az 50+ Táncdalfesztivál koncerten Koltai Róbert a Nagy utazás című dalt fogja előadni: "Ez nagyon nagy megtiszteltetés, mert kimondhatom, hogy 20 évig tanultam ezt a dalt, amíg el mertem énekelni nyilvánosság előtt."
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.126 )Oldal létrehozási idő: 0.0280 másodperc, 0.0052 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 16. Memória használat: 1,641kb