Hír: Sztárportré 2019.5.heti adása
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
szombat 02 február 2019 - 11:36:52


St. Martin a közelmúltban megjelent 4. verseskötetéből olvasott fel a Sztárportréban.

(Képes Spirituálé - Stipsits Ibolya fotóművész képeivel.)

Az előadóművész, zeneszerző új lemezének címe: Valóra Vált Álmok. 

StMartin1.jpgSt. Martin: "Van egy furcsa mondás, amit én nem tartok túl jónak: az álmodozás az élet megrontója. Szerintem az egyik legszebb dolog, hogy az életben néhány álmot valóra lehet váltani. Az én álmom gyermekkorban indult, 5-6 évesen kezdtem szoros kapcsolatba kerülni a zenével."

St. Martin 20 évesen lett apa, erről a korszakról, és fiáról is nagy szeretettel beszélt: "Kértem a fiam, hogy mondja el milyen apa vagyok, vagy azt, hogy milyen szülők vagyunk. Egy évben egyszer, mindig elmondta: karácsonyra ez volt a legszebb ajándék. Egy verset kaptunk ilyenkor, amiben egyébként keményen megfogalmazta és leírta egy-két oldalon, amiket gondol. Az egész évre vonatkozóan kaptunk ilyenkor egy tükröt. Nagyon tetszett, mert ebben le merte írni, el merte mondani, és engem ezek a mély érzésű dolgok mindig megérintenek. Ez alapján tudtam akár korrigálni is helyzeteken."

StMartin2.jpgSt. Martin rendhagyó előadásokon a feleségével (Ildikóval) és a fiával (Normannal) együtt is szerepel: A zene és a színek harmóniája címmel. "Ez egy nagyon jó kis trió, amiben érződik az erő, a vidámság, a játékosság és a szeretet. Nagyon nagy móka! Ildikó művészettörténész, és ásvány ékszerekkel foglalkozik már 10 éve. Más kontextusba helyezi az ékszereket a műsor kapcsán, színek kerülnek elő, történetek, dalok. Amikor sztorizik, akkor persze Normannal mi bele-bele szoktunk szólni, és olyan parádés helyzetek alakulnak ki, amit nagyon élvezünk, és ezt a közönség is át szokta venni. Ezek a megnyilvánulások még közelebb hoznak minket egymáshoz."

A családi előadások mellett, a különleges koncert helyszínek közül az egyik legkiemelkedőbb az Aggteleki cseppkőbarlang, ahol St. Martin idén már 27. alkalommal rendezi meg nagykoncertjét 2019. július 20-án.
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.135 )Oldal létrehozási idő: 0.0679 másodperc, 0.0171 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 15. Memória használat: 1,557kb