Hír: Sztárportré 2019.15.heti adása
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
hétfő 08 április 2019 - 10:16:29


Szily Nóra a Sztárportréban!

 

"Vágytam egy kutyára és egy cicára. Álmodoztam egy tornácos parasztházról, virágokkal, nagy diófával, kerekeskúttal, és végre megtaláltam. Szeretek hazaérni és szeretek elindulni. Amennyire szeretek kifelé élni, ugyanannyira kell a csend öröme. A csend számomra nagyon termékeny, mert akkor tudok szóba állni magammal. Ilyenkor szoktam elmélázni mindazon, amivel foglalkozom, ekkor ülepednek le az élmények.

SzilyNora1.jpgÚgy vettem észre, hogy az emberek az utóbbi években kezdenek többet gondolkodni a saját sorsuk kormányzásán, és hogy ne pusztán a materiális minőség számítson az életükben.

Amikor az életemben elakadtam, akkor szakemberhez fordultam. Ha bajom van, nem szégyellek segítséget kérni. Már az is könnyít az ember lelkén, ha elmondhatja a gondolatait, gondjait, kételyeit egy olyan valakinek, aki érzelmileg nem érintett a szituációban. Egy rokon, egy jóakaratú szülő, egy szerelem vagy barát időnként túl közel van. Ha hozzám jön valaki, az életének nem vagyok részese, ezért reálisabb tükröt tudok tartani, mert kívül vagyok.

Szerintem sokkal szelídebb lenne a világ, jóval kevesebb konfliktus lenne, ha jól tudnánk egymást kérdezni, és értő módon tudnánk egymásra figyelni. Szerintem a kommunikáció ilyen szempontból is rendkívül fontos, hogy ne az indulatok távolítsanak egymástól, hanem a jó kérdések közelítsenek a másikhoz."

https://sztarportre.hu/
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.160 )Oldal létrehozási idő: 0.0546 másodperc, 0.0051 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 15. Memória használat: 1,552kb