Hír: Sztárportré 2019.20.heti adása
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
vasárnap 12 május 2019 - 17:04:10


Dr. Domján László (orvos és agykontroll oktató) a Sztárportréban!

 

DrDomjanLaszlo1.jpg"A 13. században élt egy költő és spirituális tanító Rúmí. Nagyon bölcs, és mély látású ember volt. Van 2 olyan mondata, amit Eckhart Tolle-tól (megvilágosodott spirituális tanítótól) hallottam: [cenzúrázva] nyelve a csend. Minden egyéb, hibás fordítás."

A csend világnapja 2019. május 25-26:

"Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, ami egyébként Prágából indult. Világszerte többen-kevesebben 25 órán keresztül csendben lesznek. Vannak olyanok, akik agykontrollt használnak, vannak akik imádkoznak, vannak olyanok akik energiával gyógyítanak, de mind jó szándékú emberek, akik szeretnék jobbá, békésebbé tenni a világot. A közös nevező a csend.

DrDomjanLaszlo2.jpgAmikor elcsendesedünk, amikor leáll az elménk, vagy legalább nem zakatol, akkor összhangba kerülünk a lelkünkkel. Május 25-én, szombaton délben kezdjük a csendet. Terveink szerint négyszázan fogunk egy csoportban csendben meditálni, és békés, szerető gondolatokat küldeni. Én főleg imádkozni fogok. Hitünk szerint ez pozitívan fog hatni a többi emberre is, és egy fokkal nyugodtabbak, békésebbek lesznek."

https://viaharmonia.com/hu/

A csend világnapja 2019. május 25-26.

Vallás - Agykontroll

Dr. Domján László: "A vallás és az agykontroll szerintem összefér egymással, de megértem azokat is, akik ezt megkérdőjelezik, mert úgy értelmezik, hogy az agykontroll arra tanítja az embereket, hogy akarhatnak bármit, azt meg lehet szerezni. Nem lehet megszerezni mindent. Nem lehet mindent elérni, de jobban tudjuk kiaknázni a bennünk lévő lehetőségeket.

Magyarországon minden oktató úgy tanítja, ezért én kezeskedem, hogy összhangban kell lenni a gondviseléssel. Bármit elképzelhetsz, bármilyen célt programozhatsz, de hozzá kell tenni a végén, hogy az történjen az ügyben, ami mindenki számára a legjobb. Én úgy szoktam mondani: legyen meg [cenzúrázva] akarata.

Életem egyik legnagyobb élménye az volt, amikor egyszer leültem relaxálni, elcsendesedtem, és hirtelen megszűnt a tér, az idő, és valami hihetetlen örömérzés járt át, folytak a könnyeim, és úgy éreztem, hogy még soha nem voltam ennyire közel Istenhez."

Forrás: https://sztarportre.hu/
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.173 )Oldal létrehozási idő: 0.0732 másodperc, 0.0151 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 16. Memória használat: 1,643kb