Hír: Sztárportré 2019.21.heti adása Kocsis Tibor
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
szerda 22 május 2019 - 08:02:20


Kocsis Tibor énekes a Sztárportréban!

 

KocsisTibor1.jpg"Annak idején, miután 2011-ben megnyertem a tehetségkutató műsort, kb. fél évig beteg voltam a hangommal. Megfázásos valami volt rajtam, amiből nem bírtam kikeveredni.

Rám nehezedett egy nyomás, ami alapján azt éreztem, hogy innentől fogva az lesz a "munkakönyvemben" hogy énekes, és énekelni kell, ha beteg vagyok akkor is. Ez pszichésen hatott rám, és egy kicsit megijedtem ettől a helyzettől.

KocsisTibor2.jpgFelvettük az első dalokat a stúdióban, a Lásd a csodát című meg is jelent rögtön. Ezután gyakorlatilag úgy vettem fel a következő 3-4 dalt is, hogy nagyon beteg voltam - mai napig hallom azokon a dalokon."

Egy gyógyító mondat:

"Malek Andrea volt az, aki azt mondta (nagyon hálás vagyok neki ezért) hogy ne szedjél durva gyógyszereket, ne kezdjél el azon agyalni, hogy mikor fogsz meggyógyulni, csak bízd magad a sorsra, a természetre, és ha kicsit betegen énekelsz egy koncerten, az is te vagy. Nekem ez az egy mondat így elég is volt. Azóta lazábban kezelem ezt."

 

Forrás: https://sztarportre.hu/

 
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.176 )Oldal létrehozási idő: 0.0279 másodperc, 0.0079 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 16. Memória használat: 1,639kb