Hír: Sztárportré 2019.23-24.heti adása Pataki zita
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
szombat 08 június 2019 - 13:51:49


A Sztárportréban kétrészes beszélgetés Pataki Zitával!

 2019 június 8. és 15.

Kifutunk az időből?
Jön a baba?

Pataki Zita a Sztárportréban!

PatakiZita1.jpg"Azért csináltuk a férjemmel az Utolsó lombik című video sorozatot, mert segíteni szeretnénk. Amikor egészséges huszonévesek vagy harmincévesek szeretnének babát, várják hogy majd talán ebben a hónapban sikerül, és nem jön, már az is nagyon nehéz.

Azok a hölgyek, akik egyetemre mennek, 23-24 évesek mire végeznek, és ha szakvizsgáznak, akkor még több év elmegy. Ezután indul a küzdelem azért, hogy legyen egy jó lakás, munkahely, és ha utána végre megtalálod a társad, akkor nála is ugyanez a helyzet. Vársz, hogy majd eljön a megfelelő pillanat, és közben telik az idő. 

PatakiZita2.jpgNagy felelőssége van a szülőknek, akiknek huszonéves gyermekeik vannak. Beszélgessenek a jövőről! Szeretnél-e kisfiam családot? Milyen legyen az a feleség? 

Egy nő életében egy gyermek teljesen megváltoztatja az élete addigi folyását. A nőnek nagyon biztosnak kell lennie a férfiban. És akkor most már a férfiakról beszélünk: mennyire határozottak, és mennyire akarnak huszonévesen családot?

2PatakiZita1.jpgElsősorban azért mégiscsak a férfi lesz a családfenntartó, a nőnek nagyon nagy biztonságra van szüksége. Nagyon sok nő ezt keresi a férfiakban: el tud-e majd engem, bennünket tartani? Amikor harmincas korúak találkoznak, ott a férfinak már komoly felelőssége van: ha nem gondolja komolyan azzal a harmincas nővel, akkor engedje el. 

35 fölött radikálisan visszaesik egy nő termékenysége. Ma Magyarországon ha egy nő betölti a 38-at, azonnal mehet lombikra, és a kora miatt előre is veszik.""A megosztott öröm dupla öröm, a megosztott bánat fele bánat. Ha 1 év próbálkozás után kimondják, hogy meddő a pár, akkor el kell menni tanácsadóhoz-pszichológushoz, mert nagyon sokat tud segíteni.
2PatakiZita2.jpg5 államilag támogatott lombik eljárás van. Ha valakinek van energiája, pénze és ideje, akkor többnyire mindet kihasználja. Bár van, amikor már a második után feladják, és inkább örökbe fogadnak, mert tényleg megterhelő tud lenni a szervezet számára. A hormonok nagyon erősen befolyásolják az életünket. Nálam még a nyolcadik-kilencedik lombikozásnál is volt olyan, hogy kikeltem magamból, és ezt nagyon nehéz kezelni - főleg egy érzékenyebb férfinak.
Aki lombikozik, jó, ha nem titkolja:

Ne legyen szégyenérzet, ne érezze magát senki selejtnek, mert a lombik amúgy is egy nagyon kényes terület. Ha nincs támogatás, és tabu van körülötte, akkor még nehezebb, és lehet, hogy ez szüli a sikertelenséget. Ezért is jó, ha vannak segítők, ha van, aki támogat bennünket - barátok vagy a család.
Búcsú:
Nekem nem csak a lombikozástól kellett elköszönnöm, nem csak a meg nem született gyermekemtől, hanem attól is, hogy biológiailag saját gyermekem legyen. Egy életet elveszítettünk, és mivel én a nagyon rövid kis életében is beszéltem hozzá, énekeltem neki, ezért úgy éreztem, hogy akkor a halálában is el kell tőle köszönnöm. Nagyon fontos az érzelmek megélése. Van az a mondás, hogy a megosztott öröm dupla öröm, a megosztott bánat fele bánat.
A legnagyobb kaland az életben, ha látod magadból és a szerelmedből az életet. Nekem ez csak álom szintig jutott az életemben, de legalább álmaimban azért valóban játszom a gyermekemmel."

Forrás: https://sztarportre.hu/
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.180 )Oldal létrehozási idő: 0.0492 másodperc, 0.0134 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 16. Memória használat: 1,657kb