Hír: Sztárportré 15. heti adás
(Kategória: Sztárportré)
Küldte: Garfy
szombat 14 április 2018 - 20:04:00


Miért furcsa egy művész ember?
Elnézőbbek vagyunk egy művésszel szemben?

Vásáry André: "Alapvetően szerintem nem kell különválasztani, hogy az egyik ember művész, a másik pedig pék, vagy tanár, vagy orvos, hanem emberről kell beszélni.

VasaryAndre1.jpgAz tényleg nagyon igaz, hogy a kreatív emberek, vagy az önmagukból dolgozó, valamit létrehozó emberek, finoman szólva furcsák. Mindenki máshogy furcsa. Van aki azt sem tudja, hogy hol van, és olyan is van, aki nagyon jól menedzseli az életét, csak nagyon hisztis - azt szokták mondani, hogy néha nálam is elgurul a pirula.

VasaryAndre2.jpgAz biztos, hogy egy kicsit érzékenyebb lelkülettel rendelkezik egy művész, de ismerek olyan előadóművészt is, aki kifejezetten durva, de valahogy a színpadon mégis ez hat az emberekre.

Mindenkinek van valamiben tehetsége, és szerintem az a fantasztikus, ha megtalálja valaki azt, amiben jól érzi magát, amiben ki tud teljesedni. Közös munkánál szerintem nagyon fontos tudni azt is, hogy ki miben a legjobb, és mennyire terhelhető."
Ezen hír származási helye: Nosztalgia rádió
( http://nosztalgiaradio.eu/news.php?extend.51 )Oldal létrehozási idő: 0.0798 másodperc, 0.0179 lekérdezési idő. Adatbázis lekérdezés: 16. Memória használat: 1,568kb