Frissítés

A rendszeren 2021. 08. 22. -n Frissítés történt. Az adás kimaradásért elnézést kérünk és további jó szórakozást.

Zenebutik a mennyországban

Módos Péter elment. A Magyar Rádió hivatalos FB oldalán jelent meg az egymondatos hír: “Módos Anikó, Péter lánya, most osztotta meg, hogy Péter elment! Legyen könnyű néked a föld.” Az Artisjus-díjas magyar televíziós szerkesztő, rendező, műsorvezető 81 éves volt.

koncert.hu

Önkormányzati ingatlanok fejlesztésére is pályázhatnak hétfőtől a kistelepülések

Budapest, 2021. február 14., vasárnap (MTI) – Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztésére is pályázhatnak hétfőtől a kistelepülések a Magyar falu programban – hívta fel a figyelmet a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Irja az MTI

“Önkormányzati ingatlanok fejlesztésére is pályázhatnak hétfőtől a kistelepülések” bővebben

Most úgy néz ki, végleg betiltják az LGT egykori gitárosáról készült filmet

A Portugáliában élő producerek azt posztolták, hogy fél éve folyik ellenük a film betiltásáért indított per – Budapesten. Ők meg nem nagyon tudnak idejönni, úgyhogy kétséges, hogy megfelelő módon tudják képviselni a saját érdekeiket. Az egész sztori igen kacifántos, és rengeteg kérdést is felvet. Csakúgy, mint a forgatókönyv alapjául szolgáló történet.

Írja a koncert.hu

Hollandiában egy vizsgálóbizottság leállítaná az örökbefogadásokat külföldről

Brüsszel/Hága, 2021. február 5., péntek (MTI) – Hollandiában egy különleges vizsgálóbizottság arra kéri a kormányt, hogy azonnali hatállyal állítsa le a külföldről történő örökbefogadásokat, miután egy vizsgálat komoly visszaéléseket tárt fel a folyamatok során – írták pénteken a helyi lapok. “Hollandiában egy vizsgálóbizottság leállítaná az örökbefogadásokat külföldről” bővebben

Visszavonult Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász

Budapest, 2021. február 4., csütörtök (MTI) – Berki Krisztián olimpiai, háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok tornász bejelentette visszavonulását a magyar szövetség (MATSZ) csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

 

srd \ sgr \ sag

MTI 2021. február 4., csütörtök 11:22