Élő adás

Értesítjük kedves hallgatóinkat, hogy 2021. november 5-én fantasztikus műsorokkal várunk mindenkit. Reggel 8 órától Mulatós Parádé, 10 órától Sláger Expressz – benne – SMS játék, nyeremény 1 db. Vodafone telefon kártya, illetve 1 db Kaczor Feri CD. A nyereményüket sorsolás után postán kapják meg. A helyes megfejtést a videón is látható telefonszámon kérjük beküldeni SMS-ben. A műsor után 14 órától pedig Magyar Zene könnyedén című műsorunk zárja a sort. Mindenkit várunk szeretettel!

Frissítés

A rendszeren 2021. 08. 22. -n Frissítés történt. Az adás kimaradásért elnézést kérünk és további jó szórakozást.

Zenebutik a mennyországban

Módos Péter elment. A Magyar Rádió hivatalos FB oldalán jelent meg az egymondatos hír: “Módos Anikó, Péter lánya, most osztotta meg, hogy Péter elment! Legyen könnyű néked a föld.” Az Artisjus-díjas magyar televíziós szerkesztő, rendező, műsorvezető 81 éves volt.

koncert.hu

Most úgy néz ki, végleg betiltják az LGT egykori gitárosáról készült filmet

A Portugáliában élő producerek azt posztolták, hogy fél éve folyik ellenük a film betiltásáért indított per – Budapesten. Ők meg nem nagyon tudnak idejönni, úgyhogy kétséges, hogy megfelelő módon tudják képviselni a saját érdekeiket. Az egész sztori igen kacifántos, és rengeteg kérdést is felvet. Csakúgy, mint a forgatókönyv alapjául szolgáló történet.

Írja a koncert.hu

Rádiójáték – Nagyon rossz a memóriám

Írta: Vinnai András

Készült 2003-ban

A Rádiószínház bemutatója
A Magyar Rádió Hangjátékpályázata, 2002 (első díj)

Vínnai András
Vinnai András – Író 1977-ben született Budapesten. 2002-ig a Krétakör Színház színésze, ugyanebben az évben első díjat nyert a Magyar Rádió hangjátékpályázatán, és egyre komolyabban foglalkozik az írással. Forrás www.tulipantunder.hu

“Rádiójáték – Nagyon rossz a memóriám” bővebben