Önkormányzati ingatlanok fejlesztésére is pályázhatnak hétfőtől a kistelepülések

Budapest, 2021. február 14., vasárnap (MTI) – Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztésére is pályázhatnak hétfőtől a kistelepülések a Magyar falu programban – hívta fel a figyelmet a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Irja az MTI

„Önkormányzati ingatlanok fejlesztésére is pályázhatnak hétfőtől a kistelepülések” bővebben

Hollandiában egy vizsgálóbizottság leállítaná az örökbefogadásokat külföldről

Brüsszel/Hága, 2021. február 5., péntek (MTI) – Hollandiában egy különleges vizsgálóbizottság arra kéri a kormányt, hogy azonnali hatállyal állítsa le a külföldről történő örökbefogadásokat, miután egy vizsgálat komoly visszaéléseket tárt fel a folyamatok során – írták pénteken a helyi lapok. „Hollandiában egy vizsgálóbizottság leállítaná az örökbefogadásokat külföldről” bővebben

Visszavonult Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász

Budapest, 2021. február 4., csütörtök (MTI) – Berki Krisztián olimpiai, háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok tornász bejelentette visszavonulását a magyar szövetség (MATSZ) csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

 

srd \ sgr \ sag

MTI 2021. február 4., csütörtök 11:22

Koncertekkel, térzenével, családi programokkal várja az érdeklődőket a Pécsi Napok fesztivál

 Pécs, 2019. szeptember 25., szerda (MTI) – Mások mellett Caramel, Pápai Joci, David Yengibarian, Rutkai Bori és a Parno Graszt együttes lép fel, de számos családi program és hagyományőrző műsor is várja az érdeklődőket a szeptember 26. és 29. között zajló Pécsi Napok fesztivál ideje alatt – közölte a szervező Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK) az MTI-vel.

„Koncertekkel, térzenével, családi programokkal várja az érdeklődőket a Pécsi Napok fesztivál” bővebben

Csütörtökön lesz az EDWARD-nap

Budapest, 2019. szeptember 25., szerda (MTI) – Csütörtökön lesz az EDWARD-nap, az angol mozaikszó magyar jelentése: európai nap közúti áldozatok nélkül. A program célja, hogy egyetlen ember se veszítse életét közlekedési balesetben  – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

„Csütörtökön lesz az EDWARD-nap” bővebben