Sztárportré 2019. 09. 14.

Belül mindig fiatalok maradunk!

Szolnoki Péter a Sztárportréban!

 

“8 évesen kezdtem muzsikálni, mint fuvolista, és 10 évesen már egy zenekarban ültem. A hangszer nekem a karom meghosszabbítása, hiszen pici korom óta hozzám nőtt. A Bon-Bon zenekar lemezein is nagy szeretettel fuvolázok, és máshol is ahova hívnak.

A jövő év egy jubileum lesz, mert én 50 éves leszek, a Bon-Bon pedig 25.

Szolnoki Péter a Sztárportréban

Török Tomival most már ez egy hosszabb házasság, hiszen 1993 óta ismerjük egymást, és dolgoztunk együtt már a Bon-Bon előtt is. Azóta pedig járjuk a vidéket folyamatosan, és hála Istennek még a kint élő magyarok is hívnak, mert voltunk jó néhányszor Ausztráliában, Angliában, Amerikában, úgyhogy ez nagyon nagy öröm számunkra.

Szolnoki Péter a Sztárportréban

Egy régi álmunk vált valóra.

Tomival (Török Tamás) 19 éve tervezünk színpadra állítani egy Bon-Bon musical-t, ami tavaly december 7-én sikerült. Megvalósult az álom! A Hadart Színház művészeivel, Háda János rendezésében tudtuk bemutatni, az a címe hogy Haverok, Buli, Bon-Bon.

Nagyon fontosnak tartom, hogy olyan dalok is szülessenek a Bon-Bon mellett, amelyek régóta foglalkoztatnak a témájukat tekintve. Most például Mészáros Tomi felvidéki musical színész, énekes barátommal egy olyan dalt énekeltünk fel, aminek én írtam a zenéjét, Duba Gábor a szövegét, és arról szól, hogy nincsenek határok, a dal összeköt minket.”

Forrás: https://sztarportre.hu/