Jelentkezési lap

Jelentkezés Műsorvezetőnek
Amennyiben szeretnél Nosztalgia Rádió műsorvezetője lenni, akkor ezt a jelentkezési lapot lelkiismeretesen kitöltve küld el nekünk! Azt persze nem ígérjük, hogy ezzel automatikusan bekerülsz a kiválasztottak közé, de mindenesetre részévé válsz egy folyamatnak, ami végén ott lehet a mikrofon és a rádió!

Azért tartjuk szükségesnek ezt a többszörös szűrőt, mert ezzel tudjuk biztosítani, hogy a rádióban igazán hallgatható, és szórakoztató műsorok legyenek!

Fontos, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen, hiányosságok nélkül töltsd ki! A saját szavakkal kitöltendő, műsorról és bemutatkozásról szóló részeket ne egy mondattal intézd el! Ne hagyjatok megválaszolatlanul kérdéseket, (minden mező kitöltése kötelező)! Hiányos jelentkezést nem tudunk figyelembe venni, valamint elgépelt e-mail címmel, vagy csak telefonszámmal ellátott lapokra pedig nem tudunk válaszolni!
Amennyiben felvételt nyertél és a csapat tagja leszel, attól fogva a rögzített műsoraid, azok a műsorok amelyekben társ-műsorvezetőként közreműködsz valamint a csapat élő adásain készült fényképeid a rádió tulajdonát képezik. Ezeket a felvételeket és a rádió fennállása alatt bármikor felhasználhatja és közzéteheti. Képeid a weboldalon és a társasági oldalakon fennmaradhatnak!

Jelentkezési lap
Technikai háttér:
Milyen adásprogramot ismersz?
Zenei korszakom
Mikor tudnál rádiózni?